Atraskite Baltijos virtuvę

Restoranas 14Horses atveria savo duris kulinarinėms patirtims dedikuotame Senatorių pasaže po 6 mėnesius trukusių kūrybos ir tyrinėjimų sesijų gamtoje, virtuvėje ir ofise. 14Horses dirba vakarienių ir vėlyvųjų savaitgalinių pusryčių metu.  Čia À la carte meniu keisis drauge su natūraliais gamtos sezonais, o „iš lysvės – į lekštę“ maisto koncepciją užtvirtins produktai iš mūsų ūkio Farmers Circle. Restorane daug dėmesio skiriama daržovėms ir jų neatrastoms sąvybėms bei skoniams, pasitelkiant visas per 6 mėnesius sukauptas žinias.

Iš lysvės į lėkštę

Mūsų a la Carte meniu, įkvėptas nuo ūkio iki stalo koncepcijos, bus pripildytas tiesiai iš mūsų ekologinio ūkio Ukmergėje atvežtomis gėrybėmis. Mes norime pažinti savo produktus, todėl sekame jų gyvenimo ciklą – nuo sėklos pasodinimo į žemę iki jų tapimo restorano 14Horses patiekalais.

Kuriame Lietuvos ateitį!

UAB Baltic Food Republic įgyvendina projektą “UAB Baltic Food Republic darbuotojų kvalifikacijos kėlimas“ (projekto kodas Nr. 09.4.3-ESFA-T-846-01-0086). Įgyvendinama priemonė Nr. 09.4.3-ESFA-T-846 „Mokymai užsienio investuotojų darbuotojams“. Projektui įgyvendinti yra skirtos Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšos. Projekto tikslas – tobulinti UAB Baltic Food Republic darbuotojų kvalifikaciją ir gilinti specifines kompetencijas, tokiu būdu didinant darbuotojų konkurencingumą ir mažinant netolygumus rinkoje.